Pesäpalloon perustuva lautapeli toimii varainkeruutuotteena junioreille

Pesismestari on pesäpallon inspiroima lautapeli, jossa pääset rakentamaan joukkueen ja haastamaan taitosi ulko- ja sisäpelissä. Peli soveltuu niin pesäpallon harrastajille kuin muillekin lajista ja lautapeleistä kiinnostuneille.

Lautapelin pelilogiikka perustuu pesäpalloon, mutta pelin sääntöjä on suoraviivaistettu jotta siitä on saatu pelattava ja eritasoisille pelaajille sopiva. Pelissä menestyminen vaatii tuurin lisäksi taktista ajattelua. Peliä voi pelata kahden pelaajan versiona ja myös 3-4 pelaajaan moninpelinä. Pelivälineet ovat pelilauta, pelaajakortit, erikoiskortit, noppa ja ohjeet.

Pesismestari on myös tuottoisa ja innostava varainkeruutuote juniorijoukkueille. Lautapelit ovat suosituimpia kuin koskaan ja oman lajin myyntituote hyvällä provisiolla on helppo myytävä. Pelin myynti alkaa lokakuussa 2022, joten nyt on hyvä aika ilmoittaa joukkueesi mukaan.

Peli julkaistaan syksyllä 2022 ja se ehtii pesäpallon juhlavuoden joululahjaksi. Pelin on suunnittelut Pasi Kemi ja sen julkaisijana toimii Jatuli Games. Peli painetaan Suomessa.

Lisätietoa:

info@pesismestari.fi
https://pesismestari.fi
Instagram: @pesismestari