Pesismestari-lautapeli

33,00 

Pesismestari on pesäpallon inspiroima lautapeli, jossa pääset rakentamaan joukkueen ja haastamaan taitosi ulko- ja sisäpelissä. Peli soveltuu niin pesäpallon harrastajille kuin muillekin lajista ja lautapeleistä kiinnostuneille.

Pesismestari

Pesismestarin säännöt ovat pesäpallon inspiroimia, mutta niitä on suoraviivaistettu lautapeliin sopivaksi. Pelissä menestyminen vaatii tuurin lisäksi taktista ajattelua. Peli soveltuu niin pesäpallon harrastajille kuin muillekin lajista ja lautapeleistä kiinnostuneille.

Peliä voi pelata kahden pelaajan versiona ja myös 3-4 pelaajaan moninpelinä. Pelivälineet: pelilauta, pelaajakortit, erikoiskortit, noppa ja ohjeet.

  • Pelin suunnittelu: Pasi Kemi
  • Pelin julkaisija: Jatuli Games
  • Valmistettu Suomessa

Joukkueen rakennus

Alkuvalmisteluiden jälkeen jokainen pelaaja rakentaa oman joukkueensa pelaajakorttien avulla. Jokaisella pelaajalla on ominaisuudet sisä- ja ulkopeliin sekä peliin vaikuttavia erikoistaitoja. Tasapainoinen joukkue on usein toimiva, mutta pelaaja voi rakentaa joukkueensa omaa taktiikkaa ja pelityyliä tukevaksi.

Pelin pelaaminen

Pesismestaria pelataan pelilaudalla pelaajakorttien ja nopan avustuksella. Lukkari syöttää, sisäpelaaja lyö ja ulkopelaaja ottaa lyönnin kiinni. Eri vaiheiden onnistuminen on yhdistelmä taktiikkaa, pelaajan ominaisuuksia ja nopan tuomaa tuurielementtiä. Pelaajat liikkuvat kentällä pesäpallosta tuttuun tapaan pesien 1, 2 ja 3 kautta kotipesään. Juoksut ja palot merkitään tulostauluun.

Pelissä pelataan yksi vuoropari ja tarvittaessa ratkaiseva supervuoropari. Yhdessä vuoroparissa molemmat joukkueet pelaavat yhden vuoron sisällä (S) ja yhden ulkona (U).

Toimitus ja maksu

Maksutavat:

  • Pankki- tai luottokortti (maksunvälittäjänä Stripe)
  • Klarna (Maksa heti tai Maksa myöhemmin)

Toimitus

  • Toimituskulu 3,90€
  • Toimitus Matkahuollon kautta
  • Toimitusaika n. 1 viikko

 


Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 33€